bg  Български |  bg  English |  ru  Русский

Малък КИРОВЕЦ с големи възможности

КИРОВЕЦ К-424 ще бъде представен за първи път в Европа на AGRITECHNICA 2017 в Хановер, Германия

  • Описание на изображение...
След две години на успешни изпитвания, тестове и изследвания, Петербургски тракторен завод стартира от Август 2017г. поточна линия за производство на нов универсален трактор от 4-та серия КИРОВЕЦ, а именно К-424.
Мощността на новата машина е 240 к.с., генерирана от модерен и икономичен турбокомпресорен, дизелов, 6-цилиндров двигател (Common Rail Gen3) с електронно впръскване, производство на Ярославски моторен завод. Трансмисията, производство на немския концерн ZF, е с автоматична защита на двигателя и превключване на предавките под товар. Задвижващите мостове с механична блокировка No-Spin и ресорното окачване на предния
мост осигуряват максимален контакт по време на работа. Също както по-големия си събрат К-744, новият КИРОВЕЦ е кръсно съчленен трактор, чиято рама обезпечава идеално разпределение на тегло,  тяга, проходимост и маневреност в най-сложните условия на работа. Мощната хидравлична система от Bosch с максимална производителност от 210 л/мин. и 4 регулируеми линии заедно с тегличът, стандартната навесна система (Cat.III) със силово позициониране и товароподемност 6000 кг. обезпечават работата на трактора с всякакви видове инвентар. За да се чувства комфортно механизатора, е конструирана тиха и просторна кабина с климатик, допълнителен отоплител и бордови компютър. Тракторът е с подобрено и ергономично управление - „КОМАНДПОСТ-2“ с джойстик на скоростната кутия, контролери на силово-позициониращата и хидравлична система, както и на двигателя. С експлоатационна маса от  11 200 кг и четири еднакви гуми с размер 23,1R26 (620/75R26), новият трактор създава нова категория на производителност, икономичност и ресурс. К-424
е универсален трактор с висока ефективност, който идеално се вписва в агротехническите мероприятия на стопанства от всякакъв размер. 
Петербургски тракторен завод ще представи "малкия" КИРОВЕЦ за първи път в Европа на  АГРИТЕХНИКА 2017 в Хановер, Германия от 12-18 Ноември.