bg  Български |  bg  English |  ru  Русский

За нас

 ЕТ "Пряспа – Светозар Киров" работи от 2006 г. като правоприемник на ЕТ "Пряспа – Асен Киров", създадена през  1991г., за да задоволи нуждите на земеделските производители от техника. Фирмата е специализирана в продажбата на почвообработваща техника - плугове, култиватори, компактори, дискови брани, сеялки, техника за внасяне на минерални торове и за растителна защита, приспособления за прибиране на царевица и слънчоглед и други машини. Фирмата е представител, вносител и дилър на редица производители от Италия, Испания, Турция, Украйна, Русия, Полша и др. В продуктовата си гама ЕТ "Пряспа – Светозар Киров" разполага с всичко за модерния земеделец.


Фирмата разполага със собствена база със закрита площ от 1800 кв.м., състояща се от магазин, офиси, сервизни и складови помещения на адрес гр.Добрич бул. Трети март 102. 

Разполагаме с резервни части на склад за всички марки селскостопанска техника, които продаваме и осигуряваме навременна доставка по заявка. Нашите сервизни специалисти ще Ви проведат обучение за правилната експлоатация на закупените от нас машини и ще се отзоват на Вашите сигнали за аварии, възникнали по време на гаранционен и извънгаранционен период. 

Нашата цел е да предлагаме на фермерите качествена и високо продуктивна техника и затова постоянно се стремим да обновяваме продуктовата си гама. 
ЕТ "Пряспа - Светозар Киров" непрекъснато разширява своя дял на пазара на селскостопанска техника в България.