bg  Български |  bg  English |  ru  Русский

КИРОВЕЦ в състезание по Българските полета

Пряспа организира поредица от демонстрации на територията на страната. КИРОВЕЦ ще се съревновава със западни трактори в предсеитбени полеви обработки.

  • Описание на изображение...

 

За възстановяването на позициите на Българският пазар на тракторите Кировец К-744 официалният дилър фирма Пряспа е организирал поредица от демонстрации на територията на страната. Кампанията стартира от 25.07 и продължава до 10.08. Ще бъде демонстрирана работата на КИРОВЕЦ при предсеитбени полеви обработки. Обхванати са всички ключови региони в България: 25.07 - гр. Шумен; 27.07 - гр. Ямбол; 01.08 - гр. Първомай; 03.08 - гр.Кнежа; 08.08 - гр. Велико Търново; 10.08 - гр. Силистра. Над 200 организации и земеделски производители са потвърдили присъствието си на събитията, като се очаква заинтересованите посетители да бъдат поне два пъти повече.

Фирма Пряспа е подготвила програма, включваща сравнения със западни трактори - неофициални замервания на разход на гориво, работна скорост и работна дълбочина, при използване на еднакви инвентари в различните региони на България. Немалко фермери, които работят с едрогабаритен инвентар и ежедневно им се налага да правят компромиси с производителността, са предизвикали КИРОВЕЦ К-744 Р4 да покаже възможностите си на полето с техния инвентар, в конфигурации и регулировки, недостижими за техните трактори.

Програма за демонстрациите може да видите тук: http://kirovets.bg/bart/test-drive-tour-kirovec-liqto-2017